Smått o Gott

Härligt!

Gott om platsKlar

Så härligt! jag har äntligen fått tömt och kollat igenom inne i krypinet, det är bara koffertarna som skall gås igenom så är det klart där. Nu är det lätt att komma in och kommer snart gå igenom en sista gång, behöver garanterat bara hälften som är kvar. Micael vill så gärna ha Tobias gamla rum, i och med att det är så stort. Men vi kommer förmodligen bli klara med kokhuset i sommar någon gång, att jag tycker det är bättre han är kvar i sitt rum. Gubben har det blivit en himla fart på!? han har fixat så inte vattnet flödar ut från tvättmaskinen, nya fötter till Tobias säng, så att Micael kan ta den. Börjat planera i sitt arbetsrum och kollar efter hyllor. Får massvis med beröm för att jag tömmer och gör fint!? Hmm! knepigt.

Jag kommer åka till en återvinning i Kungsbacka och kolla efter ett gamalt bord och ny bokhylla/skänk till hallen och ett riktigt gammalt skrivbord till datarummet. Möblerna de får in är både vackra, gamla och billiga. Det är bara synd att öppettiderna är så konstiga 7-4! det är ju då de flesta jobbar. Det lär ta lite tid innan det blir färdigt möblerat, men ny börjar vi få pejling hur vi vill ha det här.

Leave a Reply

Översätt sidan »