1 objekt 365 dagar

Enmansshow

Lill-polarns favoritställe :)

I dag har Lill-polarn varit så himla mysig, han hjälpte mig att städa undan det sista i hallen och flytta allt  pyssel i pysselskåpet.  Jag hittade ett litet runt snidat bord och ett litet skrin som var snidat i samma trä och mönster. Jag tror mina föräldrar köpte det när de var i Ryssland.  Lill-polarn tyckte det var så vackert så han undrade om inte han kunde få det.

I kokhusets krypin hittade vi en marmorskiva med en liten hylla, den skall sitta på en kommod. Vet inte varför de gamla ägarna stoppade in så mycket i krypinen, de verkar ha spikat väggarna efteråt, med tanke på vilket bök det har varit att få ut dem, särskilt mangeln. Lill-polarn ville att jag skulle dra fram marmorskivan framför pysselskåpet och plocka fram en spegel? så medan jag fixade fika, så skulle han fixa vid pysselskåpet.

När jag kom upp så höll Lill-polarn på att prova hattar och pälsbitar. Han hade så roligt och där han plockade bland pysslet och bra att ha grejorna. Han sjöng och hade gjort i ordning en liten enmansshow på marmorskivan som han tyckte var en riktigt lyxscen. Jag undrar om inte detta kommer att bli hans favorit ställe!

Leave a Reply

Översätt sidan »