1 objekt 365 dagar

Hollywood nästa!

Hollywood nästa!

I dag har Lill-polarn varit med gubben på bio. Det är ju så stort där så jag har varit lite orolig hur han skulle fixa att hålla ordning på Lill-polarn. Lill-polarn kan ju vara som en oljad blixt när han sätter den sidan till. Han skulle få se filmen Bolt och tyckte det skulle bli jättespännande att få vara med i maskinrummet. Filmen tyckte Lill-polarn var jätte bra, men han hade sett så roliga grejer ute i foajén och var bara tvungen att kolla lite närmare på vad det var.

När Lill-polarn såg de svarta hästarna så tänkte han på hur läskig Bellman hade varit att sitta på, men å andra sidan dessa var ju svarta som Zorros häst och alldeles stilla, och han ville bara testa lite hur det var att sitta på en av dem.  När han suttit en stund så vällde det ut folk från salongerna och han hörde hur folk började fråga efter filmen med den lille träfiguren, för den måste de ju bara gå och se! den verkar ju jättespännande!

Så när jag kom för att hämta Lill-polarn så möttes jag av en liten diva som ville att jag skulle rulla ut röda mattan och han babblade på att det låg Oscars i luften och att alla ville anlita honom! Jag kände bara men jösses! skall Lill-polarn sväva i det blå varje gång han är med gubben!?  Du Lill-polarn!, Bellman står och väntar på att du skall ta ut honom! Han behöver motion och du är ju proffs nu!? eller hur!

Leave a Reply

Översätt sidan »