1 objekt 365 dagar

Vad gör han där inne?

Vad gör han där inne?

Lill-polarn har varit kanon duktig och dagen har flytigtpå riktigt bra, kunde till och med sluta lite tidigare.  Härligt nu när solen skiner så.  Vi har hit en som bila ur resten av rummen i kokhuset så vi kan börja isolera golven. Lill-polarn var så himla nyfiken och ville vara med där ute, men han som grejar med golvet skulle hämta sin dotter och hade lite bråttom med att bli klar med det sista och körde ur lassen med sand ganska fort.  Jag var lite orolig att han inte skulle se Lill-polarn och kanske köra på honom med skottkärran.

Men efter en stund när jag kikade ut för att se hur lång han kommit, så hade Lill-polarn klättrat upp på mitt planteringsbords och torkade rutan så han skulle kunna kika in i kokhuset. Han trodde att det kanske skulle vara så beboeligt att han kunde flytta ut dit. Tobias hade ju fått ett hus så! och då måste ju detta vara till honom. Micael kunde ju stanna hos Nina i Stockholm! de var ju så kära att de ändå svävade runt på rosa moln, så vad skulle de med ett hus till?

Hum! får nog ta och fixa något till Lill-polarn, kanske kan dela av hallen eller fixa något på loftet? Nja det är nog bäst att ha Lill-polarn så nära som möjligt så han inte hittar på några hyss. Fast det är klart, han kan ju putsa rutor så fort han gjort något! Wow! jag kommer att ha Kållereds renaste rutor.

Leave a Reply

Översätt sidan »