1 objekt 365 dagar

Alla hjärtansdag

Alla hjärtansdag

Jag hade fått blommor av gubben på alla hjärtansdag och Lill-polarn tittade förvånat på mig när jag blev så glad. Han försvann en stund och jag hörde hur han stod och pillade med något vid pysselskåpet.  Lill-polarn bara älskar det skåpet och kan tillbringa timmar med att rota runt där.

När väl Lill-polarn kom ner så hade han tagit fracken som skall sitta på vinflaskan och sprättat upp så han kunde få igenom sina armar. Jösses! så stilig han blev, som en Lill-Bond. Han hade gelehjärtan och en blombukett i högsta högg som han tänkte ge till den vackra prinsessan. Han har spanat in henne en längre tid och nu tagit hennes hand och lett henne till en piedestal.

Han tyckte att kan min gubbe så kan väl han, fast dubbelt så bra! Han hade ju fixat frack och allt och ingen klår ju hans charm!?

Leave a Reply

Översätt sidan »