1 objekt 365 dagar

Trötter idag!

Trötter

Idag var det ruskigt svårt att få upp Lill-polarn, han hade haft det jätte trevligt med Esmeralda som Amelia på Maria Nova hade viskat i hans öra att hon hette. De hade dansat och smaskat i sig alla geléhallonen så han hade lite ont i magen idag och ville helst ligga och vila ett par timmar till. Han skulle komma och ner och hjälpa till att städa sedan.

Såvida inte Esmeralda ville hitta på något speciellt! Damerna kommer ju alltid först hade han ju hört, annars skulle man visst få en stekpanna i huvudet!? När väl Lill-polarn kom för att äta frukost satt han och sjöng och smågnolade glatt, han hade haft det så roligt igår.

De hade dansat vals på den röda salongs mattan och busat mellan stolsbenen, men roligast hade de haft när han tämjde lejonet som försökte ligga och sova. Lejonet hade blivit så sur till sist att han hoppat mellan stolarna och Esmeralda hade blivit såååå imponerad. Han hade blivit så lycklig när hon tyckte att han var det modigaste som gick på denna jord.  Hm! undrar om det är stackars Edgar han har tämjt, snällare katt än honom finns ju inte!  lejon? ja han är ju visserligen gul, men ändå! LEJON!

Leave a Reply

Översätt sidan »