1 objekt 365 dagar

Den pyste ju!

Den pyste ju!

Fy tusan! vilken jobbig dag jag haft på jobbet.  Hann bara jobba i knappt 2 timmar innan jag fastnade i hissen och fick trycka på larmet. Jag har sån himla cellskräck och jag trodde att jag skulle börja koka i den lilla hissen, förmodligen stressen som gjorde att jag tyckte det var tropisk värme i den. Imponerad på mig själv att jag kunde hålla mig så lugn utan att få mig ett frispel.

Det enda jag stod och fokuserade på vad Lill-polarn kan tänkas ha hittat på medan jag satt fast i hissen. När jag kom till korridoren såg jag att Lill-polarn hade lagt sig bland gubbarnas t-shirtar igen och började bli lite orolig att han hade blivit sjuk. Men han såg så nöjd ut när jag kom och sa att han hade fått tyst på Ullten som pyst åt honom. Det enda jag tänkte då var : ja ja han har väl hittat något i skrubben igen som han har mosat. Tills jag hör!

Vem i he…..har varit på min cykel!  Lill-polarn ramlade ur hyllan i förskräckelse och jag kände bara hur matt jag blev. Lill-polarn hade punkterat Alves cykel! Shit! vi snackar om en cykelfanatiker som har en cykel tatuerad på vristen! en som tassar ner och oljar in kedjan varje dag klockan 11. Jag blängde på Lill-polarn och han såg så oförstående ut. Den Pyste ju åt mig! flera gånger! det får den väl inte göra!?

Leave a Reply

Översätt sidan »