1 objekt 365 dagar

Miss i beräkningen.

Fixar jag lätt!

När vi kom hem idag hade Lill-polarn så bråttom ut. Jag tyckte det var en bra idé att han var ute en stund eftersom han verkade lite rastlös och det är bättre han rasar av sig på utsidan än att hitta på massa en hyss på insidan. Lill-polarn hade tagit det riktigt lugnt idag på jobbet och höll sig mest i närheten av mig, han var väl lite orolig att stöta på cykelfanatikern Alve kan jag tänka mig.

När jag går ut med soporna får jag se Lill-polarn göra ett svanhopp från rampen i kokhuset och missa brunslocket med ett par centimeter. Han landar som tur var förbi stenarna och rätt i sanden. När jag går in hör jag ett litet svagt ajajaj min rumpa och Lill-polarn ser helt chockad ut. Han hade varit så säker på att han skulle klara att landa på brunslocket. Han hade lovat Esmeralda att få se en stuntshow och nu hade han missat och blivit rädd för att åka igen.

Han var så ledsen och besviken där han satt i sanden att jag inte hade hjärta att skälla ut honom för att han hittade på så mycket tokigt. Jag sa till Lill-polarn att Esmeralda säker hellre ville ha blommor och kanske göra något lugnare än att titta på galenskaper. Lill-polarn sken upp och sa att han hade sett en jättefin blomma hos Tobias som han kanske kunde ge Esmeralda. En vit fin orkidé, i en havsblå kruka med pärlor på. Wow! Hm? måste gå! om jag lurar To….

Leave a Reply

Översätt sidan »