1 objekt 365 dagar

Tänk inte ens tanken!

Tänk inte ens tanken!

Lill-polarn ville följa med mig och fodra innan vi gick till jobbet och jag blev riktigt glad. Normalt sett så brukar han äta frukost och gotta sig lite innan vi skall iväg.  När vi hade varit i stallet en stund så hade Tobias vaknat och Lill-polarn undrade om han kunde kila in en snabbis och säga godmorgon.

Jag hann inte ens tänka färdigt att han är för söt den lille rackaren förrän jag hör Tobias vrålar ” du skulle bara våga! din lille……..” ut kommer Lill-polarn och rusar in till Beethoven och ställer sig vid hans ben. Lill-polarn vet att Tobias inte tycker om hästar och att han kan stå där och räcka ut tungan till Tobias utan att han kommer in och hämtar honom.

Jag kände att nu får det baske med vara bra, så Lill-polarn fick vara med Tobias idag och hans min när han försökte tejpa fast blomman var bara för rolig. Tobias är betydligt strängare än jag, men har samtidigt mer tålamod så de kommer säkert att hitta på något roligt även om båda tittade på mig med skräck i ögonen. Skall du lämna mig/honom här!?

Leave a Reply

Översätt sidan »