Kärringonsdag

Pyssel hos Rosa

I dag körde vi blandad pyssel hos Rosa. Jag var så himla sugen att testa krackeleringslack och köra decopage. Jag hade fått en liten kökssoffa av Rosa som jag länge har funderat på att måla om. Så idag gjorde jag slag i saken och målade om den. Jag tog för lite krackeleringslack på så det får jag göra om.  Det var lite dåligt ljus i vardagsrummet så jag har missat lite i färgen och skall göra om det i morgon under dagsljus. Men så roligt det var så det bär snart av till RK i Kungsbacka för att leta efter trägrejer.

Rosas pojkar målade muggar med porslinsfärg och Monica putsade upp mina träns. Elvy målade och körde decopage på olika burkar. Jag verkligen älskar de här pysselstunderna då man kan testa sånt som man varit lite sugen på att göra och det är så mycket roligare om man är flera stycken. Rosa sprang runt och hjälpte oss alla till rätta så hon han inte riktigt att pyssla själv idag och jag var så uppe i varv att det var nära de fick ett krackelerat vardagsrumsgolv. Fast det kanske hade varit ett lyft? vem vet.

Leave a Reply

Översätt sidan »