1 objekt 365 dagar

Äkta tuffing :)

Här kan den kanske stå?

Lill-polarn blev jätteglad för sin kökssoffa och tyckte det var lite fräckt att den hade samma färg som Micaels gamla. Han flyttade runt den hela morgonen innan han bestämde sig för att ha den stående i datarummet.  Då kunde han sitta där med den bärbara datorn och surfa runt med Esmeralda. När jag frågade Lill-polarn hur det hade gått uppe hos Tobias såg han på mig med stolthet och menade på att äkta tuffingar minsann gråter lite då och då! det hade Tobias sagt till honom och tyckt att de var bättre de satte nya blommor till våren.

Lill-polarn hade försökt tejpa fast Tobias blomma, men hur han än försökte så gick det inte och till sist hade även ett blad ramlat av. Han ville ju bara ge Esmeralda en blomma! Han hade känt sig så dum när han såg vad han hade gjort och när Tobias hade gått förbi med en flugsmällare så hade han blivit så superskraj.

Men Tobias är så supercool! han hade lovat sätta solrosor som var så stora att han kunde sitta mitt i blomman! Och så hade han fått sitta på hedersplatsen “mitt i vinkeln” på hörnsoffan medan de hade diskuterat livets stora gåtor. Typ kvinnor! fast Esmeralda var ju inte jobbig. Men Tobias hade sagt att han bara skulle vänta? så fick han själv se.

Leave a Reply

Översätt sidan »