1 objekt 365 dagar

backen med stort B!

Backen!

Lill-polarn ville vara hemma så han kunde passa på att vara ute i snön så mycket som möjligt innan den smälter bort igen. När jag kom hem hade Tobias hjälp honom dra fram den gamla kälken som legat i rotkällaren. Han hade åkt för fullt i hagen och haft jätte skoj. Det enda han var besviken över var att inte Esmeralda ville åka med. Hon ville inte blöta ner sin klänning! han som tagit ut en fin blå handduk och allt, så hon inte skulle bli kall om rumpan!

Tobias tyckte : var var det jag sa! Tjejer! När han gick in för att laga varm choklad hade Lill-polarn hittat den ultimata backen, Backen med stor B, det fans inte ett enda spår och Lill-polarn tänkte Wow! det är bara jag som vågar. Tobias berättade att han tittat ut och fått se Lill-polarn på väg till kokhustaket, han hade rusat ut i bara strumporna och precis lyckats fånga kälke och all i luften.

Lill-polarn hade hade förstått på direkten varför det inte fans några åk spår och ångrat sig, men då var det redan försent.  Tur att Tobias kommit rusandes. Tobias tittade ner på Lill-polarn: och du undrar varför inte Esmeralda vill åka med dig?

Leave a Reply

Översätt sidan »