1 objekt 365 dagar

Pimpad potatisvåg.

Plantering på potatisvågen

Lill-polarn gick här och hade lite småtråkigt på morgonen och tillsist frågade han om han inte kunde få rätta till potatisvågen? Jag tänkte perfekt, då kan han ju vara där medan jag verkarde hästarna. Jag sa till Lill-polarn  på skarpen att han inte fick hoppa runt eller gunga på vågen. Den är ju så gammal att den knappt håller ihop och han kunde klämma sig ganska rejält.  Jag ropade till Micael och Fredric som hade lanat hela natten att de skulle hålla ett öga på Lill-polarn, men jag fick bara hmmmm! till svar.

Oj oj! vad Lill-polarn hade jobbat, han hade tagit ett fat jag köpt och limmat fast två änder ( att inte jag hade tänkt på det? ) och sått kaktusar, prydnads pumpa och prydnads kål. När jag kom in skulle han precis sätta ner det finaste av alla, en solros som han hade sått till Esmeralda. Sen for Lill-polarn runt som en liten vessla, vattnade och städade upp efter sig.

Vid sådana tillfällen känner man bara wow! vilken charmknutte. Inte illa att komma in och Lill-polarn städar upp efter sig annars brukar det vara ett slagfält där han har dragit fram, det är till och med att han brädar mina tonårssöner när han kör i gång. Det är bra att vara fokuserad när man håller på med något, men Lill-polarn blir gärna fixerad och glömmer av att tänka först.

Leave a Reply

Översätt sidan »