Familjen

Tapeter

Hu! Vi har varit och tittat efter tapeter till hallen och hittade flera olika vi kunde tänka oss. Jag vill helst ha med struktur, dels för att det är lättare att tapetsera och skavankerna syns inte igenom lika lätt. I Micael rum blev fondväggen väldigt fin, medan papperstapeten blev ruskigt bubblig. Vi tänkte att vi kan lika gärna gå in på Lasses färg igen och titta efter tapeter, men då gå igenom böckerna denna gången, sist kollade vi bara hyllorna och blev chockade över hur mönstrat allt var och knasiga färger.

Vi hittade tapeter vi blev stormförtjusta i och det blev betydligt dyrare än tänkt, men förhoppningsvis skall vi inte tapetsera om utan gör allt färdigt nu. Vi tog hem provmappen till Micael som blev lika såld, han vill försöka ha så gammel dags som möjligt och han älskar lite lyxigare stil. Han får så mycket mindre att det passar bra att han har lite dyrare smak än Tobias enkla mer rena stil. Antingen tapetserar gubben och Tobias i hallen, medan vi på kärring onsdagen åker till Rosas lillebror och tapetserar i hans hall. Vi har inte bestämt riktigt än, men nu skall jag gå upp och göra förarbetet.

Leave a Reply

Översätt sidan »