1 objekt 365 dagar

Se upp! i backen

Se upp! i backen

Jag skall erkänna att när jag kommer hem från jobbet så är jag ganska trött och grinig. Så när jag ser Lill-polarn komma farandes nedför backen vilt ropande “bana väg, bana väg här kommer jag med Esmeralda!” så tänker jag att Lill-polarn verkligen svävar runt på rosa moln om han får för sig att jag skall flytta mig som kommer i en Raw 4!? Det är ju lättare för honom att köra åt sidan, än att jag skall backa ner för hela backen! Jösses! det börjar nog bli dags att plocka ner den lille Casanovan!

Jag ser att Lillpolarn har svängt in på våran slinga och skall köra runt där med Esmeralda. Det är ju jättebra för där finns inga bilar i alla fall och de kan köra i lugn och ro. När Lill-polarn kommer tillbaka med glansig blick så frågade jag hur han tänkte när han tyckte att jag skulle flytta mig i stället för att han körde åt sidan? Men han menade på att Tobias hade ju berättat att tjejer är så in i nordens ombytliga, att vänder man bara ryggen till så har de redan ändrat sig.

Han hade fått tjata i nästan en timma för att få med sig Esmeralda på tur. Han var rädd att Esmeralda skulle springa in igen. Tobias han visste ju jättemycket om tjejer, han hade ju haft massvis! Hmm! får nog ta ett snack med Tobias, massvis? tre tjejer är väl ändå inte massvis? och lära Lill-polarn så mycket nonsens!

Leave a Reply

Översätt sidan »