1 objekt 365 dagar

Skall till Panduro!

Nu blir jag rik!

Lill-polarn var sur som ättika nu i morse och gick runt och muttrade för sig själv. Han hade så svårt att smälta att jag inte tog med honom till Panduro i går. Han hade fått syn på Rosas vackra glas och tyckte att det där hade han ju kunna få göra till Esmeralda. Då hade vi kunnat diskutera snygga glas! Och när han sedan rotat igenom mina påsar och hittat pärl-setet som jag skulle göra armband av, tyckte han bara att jag var för futtig!

Spelade ingen roll att jag fixade massa gott till frukosten, jag hade ju förstört hela hans dag. Esmeralda hade säkert blivit superglad om han hade gjort smycken till henne. Och på toppen av allt elände så hade jag köpt ” Fashion Accessories” = små hjärtan, änglar och nycklar till Micael så att han kunde göra smycken till Nina! Fy Tusan! vilken fis jag var!

Lill-polarn vägrade äta sin frukost och rusade upp till hallen när jag hör hur han krossar något? när jag kommer upp har han slagit sönder porslinsgrisen för att ta pengarna så att han kan åka till Panduro. Det blev ingen Panduro för Lill-polarn utan raka vägen till sängen.

Leave a Reply

Översätt sidan »