1 objekt 365 dagar

Till Esmeralda

Lill-polarn plockar blommor

Lill-polarn vaknade tidigt idag, jag blev väckt av att det slamrade nere i köket och till sist hörde jag hur han var på luckorna som är under vedspisen, de brukar ramla av! Mycket riktigt även denna gång och jag hör hur Lill-polarn sitter och ojar sig. Han letade efter en korg som han kunde ha med sig ut. Han ville plocka blommor till Esmeralda.

Medan jag fodrade så försvann Lill-polarn bort mot Tobias tomt. Lill-polarn har blivit helt blomfixerad sen de små gröna bladen kom upp i hans krukor ( kaktusar eller kål ) måste ta närbild så ni ser och kanske kan avgöra vad det är? Jag hör hur Lill-polarn går runt och sjunger, till och med Shakira kom rusande när hon hörde hans allsång. ” Oj! Lill-polarn måste ha slagit sig rejält! “.

Lill-polarn spatserade runt i ett hav av snödroppar och plockade för fullt. Han var så lycklig och vinkade glatt. Jag hade inte hjärta att bli sur på honom när han såg så glad ut och tyckte att han hittat ett kanonställe.

Leave a Reply

Översätt sidan »