1 objekt 365 dagar

Oj! så tung

Oj! så tungt.

Det var en supertrött Lill-polare som hjälpte till att ta ut de tunga rören. Han och gubben hade kapat rör som gick längst murstocken och genom tröskeln in till vårt sovrum. Vi kommer inte åt att tapetsera där förrän väggen är uppgjuten igen. Lill-polarn vill väldigt gärna hjälpa till men han glömmer av hur liten han är, och rören var betydligt tyngre än han trodde. Han bar och slet så till sist gick han nästan på knäna stackaren.

Lill-polarn hade hört att Rosa låg hemma och var sjuk så han ville dit och visa sin sympati.  Misstänker stark att han var ute efter mera Solrosfrön! Medan Rosa och jag tog en kopp kaffe sprang Lill-polarn  ner i  Rosa källare och skröt för Tore om hur duktig han hade varit på att kapa rör, ifall Tore behövde experthjälp när de skulle byta ut pannan! Plötsligt hör vi ett knaprande nere i källaren och Wow! måste steka sådana till Esmeralda. Lill-polarn hade fått syn på Rosas Skillalökar!

Nu har vi satt tre nya Solrosfrön och Rosa var så gullig att Lill-polarn fick en skillalök med sig hem, (han hade tydligen missat en)

Leave a Reply

Översätt sidan »