1 objekt 365 dagar

Kolla kolla!

Kolla kolla!

I dag när jag kom hem möttes jag av en överlycklig Lill-polare. Han hade stått och vattnat när han fått syn på gröna små blad. Jösses! han var så supermallig. Helt otroligt att den lille vanten får upp massa plantor!  Jag har sått en hel del och misslyckats varje gång. Sista gången jag sådde så var det 150 Silvermarton och fick inte upp en enda! trodde tistlar var lätta att få upp? det är ju typ ogräs?

Lill-polarn visade mig runt bland sina små krukor och menade på att skillnaden var att han minsann hade sått med kärlek, han hade tänkt så våldsamt på Esmeralda att han fått ont i magen. Och den finaste blomman är här!? Lill-polarn tittade ner på krukan med Solrosen och den är helt tom! vaaaa! min Solros? varför får jag bara upp kaktusarna?  Tobias som satt i soffan och väntade på at få låna bilnycklarna hade en kanon förklaring på detta, men tystnade när han såg min blick.

– Nää! jag åt bara upp ringblommorna och blåklinten!
– Ja men ett stort svart frö?
– OPS! var det Esmeraldas! Solros?

Leave a Reply

Översätt sidan »