1 objekt 365 dagar

Förberedelser

Hjälper till!

Lill-polarn var rejält utvilad efter gårdagen då han i stort sett fick tillbringa hela dagen i sängen. Direkt efter jobbet skall jag hämta ett skrivbord i engelsk stil som jag skall ha i datarummet. Allt går lite i finmöbler utom skrivbordet som är ett hopplock av olika skivor och hurtsar. Har funkat fint men börjar nu ramla isär.

Lill-polarn lovade att damma ur rummet och städa så att det bara är att plocka in det nya skrivbordet och han blev riktigt upprörd när jag sa att även pysselskåpet skulle bytas ut i dag. Han ville absolut följa med gubben och Tobias till Kungsbacka så att han kunde kontrollera om det var något att ha.

Om ändå Lill-polarn kunde lägga ner sådan energi på allt han gör, som han gör med sina blommor. Behöver aldrig påminna honom någon gång utan han vattnar och kollar dem varje dag. Skall bli härligt att komma hem till ett städat hus och lite nya möbler.

Leave a Reply

Översätt sidan »