Familjen

Pysselskåpet och skrivbordet

Hu! vilken snärjig dag. När jag kom hem stod precis gubben och Tobias och lastade av mitt nya pysselskåp. Gubben var så dunderförkylda att svetten bara forsade och jag tyckte att det var bättre vi hämtade skrivbordet en annan dag. Men han ville ha det undanstökat så vi tog bara en kopp kaffe så bar det av igen. Skrivbordet var vid Sjövik där jag bodde som liten och jag kände av suget att flytta tillbaka dit. Kändes så gott att få slänga ut det gamla skrivbordet vi har haft det i över 20 år och bara förlängt det med skivor och lagt ett jättestor glasskiva över för att få mera bredd. Nu passar möblerna mera ihop och skannern kan stå uppe hos gubben så slipper jag ha sånt här nere. I morgon skall vi leta efter handtaget som lossade medan vi bar, nu är vi bara för trötta.

Leave a Reply

Översätt sidan »