1 objekt 365 dagar

Wow! snygga de blev :)

Wow!

Lill-polarn hade hört att skannern skulle väck från datarummet och tagit mod till sig för att undersöka om den kanske var något för honom, den kan ju lika gärna stå inne hos honom som hos gubben. Bara han kom underfund med var det var för något? En grej som åker fram och tillbaka som låter lite konstigt, så kommer det solstrålar och plötsligt så spottar den ut papper? måste ju vara bra till något?

Efter att ha tryckt på alla knappar, hade Lill-polarn till sist tagit mod till sig och öppnat locket, när han satte ner handen, hade den börjat skanna och Lill-polarn hade blivit så rädd att han höll på att få locket i huvudet. När den väl väsnats färdigt såg fick Lill-polarn syn på pappret med sin lilla hand. Wow! Vilken maskin! Min!

När jag kom innanför dörren så hör jag skrivaren skriva ut för fullt och frågade Micael som satt vid köksbordet vad det var han skrev ut? Han tittade förvånat på mig och visade armbandet som han höll på med. När vi kom in stod Lill-polarn i en hög av papper, tror baske mig att han hade lyckats skanna de flesta delarna av sin kropp. Han skulle ge dem till Esmeralda, så vackra som de blev!

Leave a Reply

Översätt sidan »