1 objekt 365 dagar

Till Rosa!

Till Rosa

Lill-polarn var så duktig i dag när vi åkte till Panduro. Både jag och Micael ville kolla in mera pärlor och Lill-polarn ville göra i ordning sin pysselkoffert, det stod ju fortfarande IS på den från att jag hade den när jag var liten. Det var ju bara så uschligt! nu skulle den bli så superfräck att hela världen skulle leta efter likadana.

Lill-polarn höll på att baxna när han såg alla pärlor, band, kulor ja det var pyssel både högt och lågt. Innan jag och Micael hann reagera var han som bortblåst, det enda vi kunde gå på var att man hörde mitt, mitt, mitt lite här och där. Vi skall inte gå in på vilken kö han lyckades fixa till när han skulle förklara att han ville ha marmorgolv som inte väger något. Till sist kom en mer rutinerad expedit och plockade fram marmor, trä och plast golv som man kan ha i dockskåp ( Tack och lov ).

Jag vet inte hur många gånger jag har fått gå ut och hämta Lill-polarn, han har så bråttom ner till Rosa och är så ivrig på att få visa vad han har köpt. Men det skall fodras först.

Leave a Reply

Översätt sidan »