Kärringonsdag

Pyssel hos Rosa

Kom lite sent till Rosa och var väldigt trött. Jag har haft migrän två dagar i rad, något som jag inte haft på flera år. Jag var väl lite grinig på jobbet i dag som jag egentligen inte märkt förrän Rosa frågade hur jag tänkte på vissa grejer som jag berättade i dag. Först då slog det mig att jag kanske inte hade varit så trevlig. Men jag blir så trött när folk ständigt kommer med sina bekymmer och när man själv mår lite skit, ja då är man en menskärring! Fast det är klart, idag har folk inte använt mig som en klagomur. Vid närmare tanke har de hållit sig på ett härligt avstånd.

Det är tur att Rosa och Elvy känner mig så väl att de låter mig hållas tills det går över, så jag hade en kanonmysig kväll. Elvy gjorde band till sin maskot och decoupage på en jättesked. Rosa målade glas till Patric, Micael gjorde smycken till Nina och jag målade en glas- flaska med dödskalle som Rosa skall bränna, glömde ta kort. Passade på att gå igenom mina hobbygrejer som jag hade i kofferten, och Lill-polarn körde piratmotiv på sin koffert, så den skulle bli lite fräckare.

Leave a Reply

Översätt sidan »