1 objekt 365 dagar

Solrosen

Fika

I dag var det betydligt varmare ute och solen tittade fram. Jag fick sådan lust att börja med trädgården när jag kom hem. Micael hade fått ledigt idag från sin praktik så han hade passat på att målat sin ask till Nina. När Lill-polarn hade fått syn på asken ville han ha den till Esmeralda, så han hade kommit med sina synpunkter hur den skulle målas. Gul och så gul och gul.

Till sist hade Micael slängt ut honom och bett honom visa trädgården för Esmeralda i stället. Lill-polarn tyckte det var en strålande idé och visade Esmeralda den gamla plogen och harven. Men Esmeralda hade blivit så rädd för en skata som satt i gräset att Lill-polarn tyckte det var bäst att bjuda på en kopp kaffe i stället.

När jag kom in i datarummet så satt Lill-polarn och Esmeralda i soffan. Lill-polarn pratade stolt om solrosorna som han hade planterat. Esmeralda tittade imponerat på det lilla skottet och man riktig såg hur hon funderade på om den skulle orka att ha Lill-polarn sittandes mitt i blomman! Den kommer att bli minst 15 meter hög! Allt efter smuttandet på ölen så växte solrosen. Tills jag kom in och satte stopp för tillväxten! Hm, var hittade han den ölen?

Leave a Reply

Översätt sidan »