1 objekt 365 dagar

Nu! Vinner jag nog?

Nu! Vinner jag nog?

Det är så sällan som jag köper trisslotter eller spelar, så jag tänkte jag skulle ta de pengarna som jag får på Maria Nova till det. Är inte så förtjust i att spela på nätet men jag kan ju testa ett tag i alla fall. Det blev som vanligt nitlotter och jag satt och små-muttrade framför skärmen när Lill-polarn dök upp.

Trött och lite trög som man är direkt efter jobbet, så gnällde jag över mina nitlotter, hur jobbigt det hade varit på jobbet, all skit-snö som kom under natten och att det inte fanns något kaffe färdigt när jag kom hem, och toppen på allt detta att jag ställde bilen nere hos Rosa för det stod en stor lastbil i vägen när jag kom hem.

– Jaha, kärringgnäll!
– Va! Vad sa du????
– Inget! vad fräsch du ser ut i dag.

När stod och gjorde ordning kaffet hör jag hur Lill-polarn börja muttra diverse. Hmm! Han har tydligen också haft en jobbig dag. NEEEJ!! Jag loggade aldrig ut! När jag kom in så hade Lill-polarn spelat upp alla mina pengar och svischade förbi mig med blixtens hastighet. Jaha! det var de pengarna.

Leave a Reply

Översätt sidan »