1 objekt 365 dagar

Nytt golv.

Ström

I dag skall gubben tapetsera färdigt och lägga in golvet uppe i hallen. Lill-polarn blev superstressad när han hörde att vi skulle flytta på pysselskåpet igen. Han har inte riktigt smält att vi bytte ut det gamla, även om han tycker detta egentligen är bättre, trots att spegeln inte passar på dörren längre.

Men hade han fått vara med och köpa skåp så hade ju allt passat som en smäck. Så nu tyckte han det var bäst att övervaka flytten av skåpet, så allt passade när vi väl sätter tillbaka det. Jag satt och ändrade lite på min hemsida när jag hör ett konstigt frasande och sprakande ljud. Jag hör gubben utbrista men herregud Lill-polarn!

Jag lovar, jag fullständigt flög upp för trappan och får ser hur Lill-polarn sprattlar runt som en tok medan han håller i el-tråden. Jag känner hur jag blir stel av fasa innan jag kommer på att övervåningens ström är avstängd. Lill-polarn skrattade så han vek sig när han såg min min, men han tystnade ganska snabbt när jag spände blicken i honom och sa att skåpet kanske passar bäst på tippen.

Leave a Reply

Översätt sidan »