1 objekt 365 dagar

Varför kommer det inget vatten?

Varför kommer det inget vatten?

Vilket underbart väder det är idag. Lill-polarn följde med och tog ner hästarna. När vi kom vid kullen tyckte Lill-polarn att vi kunde rensa rent och så lite ny blommor. Han hade hittat mina fröpåsar med sommarblommor och ville ha dem. Jag sådde i omgångar förra året längs med muren men det blev aldrig något.

Lill-polarn menar på att jag inte har några gröna labbar som han och därför får jag inget. Nu när han var med så kommer det bli ett hav av sommarblommor. Grannarna  kommer bli gröna av avund och hans blommor kommer att lysa upp hela Kållered. Alla kommer att vilja ha hans experthjälp.

Lill-polarn försökte pumpa vatten i vår trädgårdsfontän men han klarade inte av det så han blev så frustrerad så han stod och studsade upp och ner som en kanin med nageltrång. Jag var tvungen att lugna ner honom och berätta att det bara var en prydnadsgrej som man måste fylla på vatten genom att bära ut spänner inifrån.

-Jaha… hördes en snopen liten röst då..

Leave a Reply

Översätt sidan »