1 objekt 365 dagar

Skulle bara baka lite!

Skulle bara baka lite!

Usch! inte alls lika gott väder idag och jag kände hur trädgårdsinspirationen försvann i ett nafs. Medan jag körde hem kände jag bara för att tända en brasa och koppla av, trädgårdsarbetet får allt vänta till det blir lite varmare ute. Hemma mötte jag gubben som var ute och pratade med snickaren, båda stod och knorrade över vädret.

När jag kom in i köket hann jag precis fånga upp Lill-polarn som var på väg att ramla ner från bordet. Lill-polarn hade passat på att ta gubbens kockmössa, från premiären på Ratatoui. Den var på tok för stor och  Lill-polarn såg inte ett smack. Han hade trampade rätt på ett ägg och slirade nu runt för fullt på matbordet.

Vi skall bara inte gå in på hur mitt kök såg ut! Lill-polarn hade fått för sig att baka lite bröd, bullar, muffins och öva sig på att göra världens största tårta, han fyller ju år snart och ville då ha en gigantisk tårta. Jag hade då sagt till honom att den fick han allt göra själv i så fall om nu inte en vanlig tårta dög.

Leave a Reply

Översätt sidan »