1 objekt 365 dagar

Busen får lite kyckling.

Nej det är Busens!

Lill-polarn var ute med Shakira och Busen när jag kom. Han gick runt på tomten som en liten godsherre med händerna bakom ryggen och små snattrade. Busen följde snällt med honom runt för han hade sett att Lill-polarn hade tagit kattmat med sig ut och då gällde det ju att hålla sig framme.

Jag satte mig med en kopp kaffe på trappen och tittade på när Lill-polarn skulle lägga upp maten till Busen. Shakira rusade snabbt fram och skulle ta sig en bit när Lill-polarn sa bestämt NEJ! Det är Busens mat. Shakira kom lomandes till mig vid trappen och blängde surt på Busen och Lill-polarn.

Busen får Lite Kyckling

Jag höll på att sätta kaffet i vrångstrupen när jag hör Lill-polarn.

– Kom här Busen skall du få mat, det är kyckling!  Jag har redan ätit en sådan burk och den var jättegod, tänkte vi kunde testa fisken i morgon!

Leave a Reply

Översätt sidan »