1 objekt 365 dagar

Tungviktaren

Tungviktaren.

Lill-polarn tjatade på Micael igår att han ville ha ett par hantlar och jag tänkte stackars Micael hur skall ha lösa detta?  Lill-polarn är ju så fruktansvärt enveten när han får för sig något och nu ville han börja träna. Han ville vara den snyggaste på badstranden och tänkte börja nu och träna en hel vecka! Mig ville han inte ha hjälp av, det var en killar i mellan grej?!

– Men  Lill-polarn! Det kommer inte synas något på en vecka, du är ju inte gjort av det rätta virket.
– Vaa? Jooohooo! Kolla bara!

Lill-polarn svingade upp de stora trådrullarna Micael gett honom och började träna. 1, 2, 1, 2  Men Lill-polarn vinglade så med sina trådrullar att Micael fick ta bort massvis av tråd för att de skulle bli lite lättare. Plötsligt hör jag ett brak och ser att Lill-polarn har brakat igenom det gamla trägolvet.

– Kolla Micael! Jag sa ju det! Jag har redan blivit en tungviktare! Det kommer bli världens sus när jag visar mig på badstränderna. Jag skall ha vita badbrallor med röda hjärtan på. Oj pust! Vad varmt det är, kan vi åka och bada nu??
– Du! Lill-polarn jag tror inte badstränderna är riktigt redo för dig ännu!

Leave a Reply

Översätt sidan »