Kärringonsdag

Färdig rensat

Jag blev så paff idag när jag varit hemma en liten stund. Elvy kom körandes och ville åka till RK. Det var hennes kärring onsdag och jag trodde vi skulle möblera om hos henne!? Hmm, det verkar som om Elvy inte vill ha ommöblerat. Jag tackar förstås inte nej.  När vi kom tillbaka så hjälpte Elvy mig att rensa färdigt längs muren, så imorgon är det bara att så.

Jag har börjat ta kort med stativet, dels för jag är lite trött på att visa bilder på före och efter saker man gjort. Har väl kommit in i en stativ-period. Elvy är van att stå helt still så bildserien blev helknasig , jag är överallt och Elvy står på samma fläck. ( Så nu har jag bildbevis på hur hon jobbar )

När vi går med skottkärran går Elvy så nära mig att man kunde tro att stativet skulle gå till attack. Får ta stativet och timern fler gånger så hon vänjer sig.

Leave a Reply

Översätt sidan »