1 objekt 365 dagar

Min hängmatta!

Testar hängmattan

Helt underbart väder ute och det är riktigt varmt. Lill-polarn har hjälp mig så blommorna och vi skall vattna lite senare. Jag blev bara så sugen att hänga upp våra hängstolar och hängmattan nu när det är så gott ute. Det gäller ju att passa på när solen är framme. En liten stund kanske man hinner att ligga i solen.

Lill-polarn hade tagit på sig sina raggisar för han ville inte få flisor i fötterna. Han hade fått en i går när han brakade igenom golvet och ville ta det säkra före det osäkra nu när han skulle gå på trägolv igen. Lill-polarn  har funderat länge på vad den konstiga ställningen var för något och väntade spänt när jag plockade fram hängmattan. När jag gjort klart och springer in för att hämtar radion hör jag hur Lill-polarn pratar med Esmeralda.

– Den är MIN! Visst är den häftig?

Han hade varit snabb att hämta Esmeralda och nu satt de där och små gungade i solen. Det blir högsta prioritering för gubben att göra en ställning till Lill-polarn så jag får ha min hängmatta ifred. Jag hade verkligen siktat in mig på att få använda den idag.

Leave a Reply

Översätt sidan »