1 objekt 365 dagar

Vattning!

Oj! vad långt de har hunnit.

Det hade varit två snickare och jobbat med kokhuset idag, så när jag kom hem stod Lill-polarn i hallen och studsade av nyfikenhet. Han hade inte ens tid att heja utan rusade ut och rätt in i kokhuset. Grovarbetet börjar bli helt klart och nu fyller de upp golvet med singel och lägger på frigolit.

Lill-polarn hade suttit i vårt sovrums fönstret och tittat när gubbarna jobbade och han tyckte de var jätte duktiga, men han kunde inte begripa varför de ställde sig vid en buske lite då och då och tittat ut över hagen. I kokhuset har vi vattenslang så jag tog ut slangen och förberedde så vi kunde fylla våra vattenkannor och vattna det vi sådde i går.

– Det var vid denna busken de stod!?  Oj! Vad blöt den är, här behöver vi inte vattna! Undra om gubbarna har gjort det? Måste komma ihåg att tacka dem.

Leave a Reply

Översätt sidan »