1 objekt 365 dagar

Usch! Inga barrväxter!

Njaa! De sticks

I dag gick vi ut tidigt och började röja i trädgården. Vi tänkte ta oss en tur till Plantagen i Mölndal och titta på lite nya blommor. Vi var tydligen inte ensamma om detta. Jösses, vad folk det var på Plantagen. Lill-polarn hade sett fram emot att få välja växter så han ville absolut inte vänta i bilen.

Och peppar, peppar ta i trä, han var kanon-duktig, hjälpte oss att läsa vilka växter som kunde passa och höll sig hela tiden kloss intill oss. Men barrväxterna tyckte han bara gick så bort! Stickiga och eländiga. När vi kom till blommorna var det så mycket folk att Lill-polarn fick sitta i korgen. Men när jag stod och valde bland Primulan hör jag Lill-polarn säga Shit! shit!

Då var det en gubbe som nästan klev rätt i korgen, tog ingen hänsyn och bara bufflade sig fram mot Primulan och tog helt hysteriskt den ena blomman efter den andra framför näsan på folk ( inte ens kärringar på rea kunde mäta sig med den här gubben) Lill-polarn blev så sur att precis när gubben skulle ta en blå Primula, tog han blomman bokstavligen från hans hand och dök ned i korgen igen. Wow! Ni skulle sett gubbens min.

Leave a Reply

Översätt sidan »