1 objekt 365 dagar

Lill-polarns Primula

Lill-polarn vattnar sina blåblommor.

Vilket varannan dags väder vi har! Det är betydligt kallare idag och jag startar dagen med huvudvärk, så det är väl något hög eller låg tryck på gång. Lill-polarn har sprungit runt och kollat våra nya blommor medan jag har varit och fodrat. Han är så mallig över den blå Primulan som han tog från buffel gubben.

Blommorna ser ut att ha klarat sig riktigt bra, men när Lill-polarn fick se att Tobias tömde övervåningen på sitt hus glömde han bort allt vad vattning heter och rusade dit. Han hade hört oss prata flera gånger om ett pyttelitet  rum som hade en Hobbitdörr och den måste han ju bara spana in.

– Egentligen är nog Tobias rädd för att bo ensam, han behöver nog en sån starking som mig vid sin sida , eller!?  Hallå! Tobias det är mitt rum där uppe!
– Ja varsågod spökena blir nog jätteglada att få lite sällskap.
– Det är ju rosa, gud vad tjejigt. Här kan jag absolut inte bo! Oj! Shakira är du rädd för spöken? kom så går vi hem.

Leave a Reply

Översätt sidan »