Kärringonsdag

Nyrakade hästar

I dag var det min Kärringonsdag och jag hade sett fram emot att sätta Rosa och Elvy i ordentlig sving. Jag tänkte bjuda på Thaimat och tyckte att med sådan exklusiv mat, så måste de allt jobba hårt i ett par timmar först.

  • Rosa torka av köksskåpen, inklusive går igenom mina låder så det inte ligger smulor i facken.
  • Elvy dammsuger över allt ( noggrant )
  • Jag tar givetvis den tyngsta delen ( pekar på vad de skall göra )

Nu blev det inte så utan Elvy kom upp och tyckte det var dags att raka mina hästar, det skall bli jättevarmt till helgen och hon tyckte så synd om Beethoven sist hon var här. Bellman hade krupit ur sitt täcke och Beethoven kämpade febrilt med att slita sönder sitt medan svetten bara rann om honom. Det märktes att båda hästarna njöt av att bli klippta, men Bellmans min var bara för härlig när vi rakade av Beethovens mustasch och skägg. Han stod helt stilla med höet i munnen och såg ut som  “vem tusan är det där!?” han glömde helt bort att äta. Det var skönt att få klippt dem och sedan in och käka Thaimat.

Leave a Reply

Översätt sidan »