1 objekt 365 dagar

En liten fisketur!

Fiskar

Hoppas det blir lika varmt som de har lovat, ca 19 grader. Jag tog min kaffekopp och satte mig en stund på framsidan. Lill-polarn ville vara med och skruva ihop de sista blomportalerna, problemet var bara att passformen var ju inte riktigt den bästa och på sina ställen var det riktigt svårt att få i skruvarna.

Lill-polarn skruvade i sidorna men tröttnade när skruvarna blev svåra att få i och började klättra runt i den portalen som redan var färdig.

– Kolla! Kolla! Vad jag kan!

Lill-polarn hänger i knävecken och svingar sig runt som en annan gymnast. Jag ber honom vara lite försiktig medan jag går bort och plockar av Beethoven sitt täcke, Bellman hade redan krupit ur sitt och såg allmänt nöjd ut. När jag kom tillbaka satt Lill-polarn på portalen och fiskade ost med Shakira.

Man kan säga att Lill-polarn  fick en smärre chock när Shakira fick tag på osten och sprang iväg för att lägga sig på gräsmattan och njuta i lugn och ro över sin fångst. Lill-polarn blev så perplex att han glömde släppa spöet. Jag säger bara AJ aj aj!

Leave a Reply

Översätt sidan »