1 objekt 365 dagar

Lill-polarn och jag önskar alla en trevlig Glad Påsk.

Lill-polarns tror ingen ser honom!

Härligt väder och jag är så full av energi att jag  inte riktig vet vilken ända jag skall börja på. Ligger lite back med tvätten och sedan har jag trädgården som är extremt ruffig. Men det är ju en liten speciell dag idag. Dels är det Påsk och så har Lill-polarn den lille vandalen har varit hos oss i 100 dagar!

Lill-polarn for runt på uteplatsen och jag sa till honom att idag skall vi fira en mycket speciell liten prick, så vi måste göra riktigt snyggt på uteplatsen innan gästerna kom. Lill-polarn blev jätte nyfiken och han blev ivrigare allt eftersom kopparna bars ut. Jösses! Vi hade ju burit ut fin kopparna.

Lill-polarn hade lite svårt att låta bli tårtan och jag fick säga till honom på skarpen ett ex antal gånger att han inte fick påbörja innan gästerna kom. Men medan jag hälsade gästerna välkomna så kunde han bara inte hålla sig och skar till sig en rejäl tårtbit.

– Men Lill-polarn!
– Oj! Jag trodde inte jag syntes bakom påskriset! Jag tyckte det var bäst att passa på i fall den speciella pricken var en mega glufs som äter upp hela tårtan själv.
– Ja! Du är en riktig glufs du! Det är ju dig vi skall fira!
– Vaaaa! Ååååååå! Speciell! WOW!

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »