1 objekt 365 dagar

Pratstund

Pratstund

Lill-polarn var så nöjd  i morse, han gick runt och små gnolade för sig själv och med jämna mellanrum klämde han i med lite opera. Det var i de lägena man fick se upp, för båda katterna och Shakira tyckte det lät så illa att de slirade i kapp på parkettgolvet för att fly ut från oljudet och då gällde det att inte stå i vägen.

Lill-polarn hade frågat Esmeralda om hon ville ta en fika med honom i de brasilianska hängstolarna på uteplatsen. Vilket hon väldigt gärna ville göra. Lill-polarn gick runt och kollade vad han kunde bjuda henne på, när han fick se Micaels påskägg. Micael var ju ändå i Stockholm så vad skulle han med ett påskägg till? Det blir ju bara gammalt.

Helt otroligt att Lill-polarn fick plats med något godis så mycket tårta som han vräkte i sig i går.

Leave a Reply

Översätt sidan »