1 objekt 365 dagar

Hastighet sköldpadda!

Hjälper till

Det är kanon gott väder ute och jag funderar på att göra en örtträdgård, har tänkt på detta i flera år men det har aldrig blivit av och när jag såg att det börjar ta sig det som vi sådde längst muren så kom inspirationen tillbaka. Det gäller ju att passa på så Lill-polarn kan vara med, han har verkligen gröna labbar.

Lill-polarn ville köra åkgräsklipparen och rusade ivrigt iväg och satte sig på sätet. Jag hade tagit det lite lugn när jag körde så den var inställd på sköldpadda, Lill-polarn tyckte direkt sånt fjant och satte inställningen på kanin. Det han inte tänkte på att väger man för lite ( som i Lill-polarns fall ) eller att rumpan hoppar ur sätet ( som i mitt fall ) när det är gropigt, så tvärdör åkgräsklipparen.

När jag till sist hade övertalat Lill-polarn att jag måste åka med, så fick han en chock när vi kom till ojämnheterna i marken och han slungades upp i luften och det blev tvärnit. Till sist hör jag hur Lill-polarn vrålar.

– Sköldpadda! Sätt den på sköldpadda.

Leave a Reply

Översätt sidan »