Trädgården

Har börjat med den stora plätten

Jag har ett gammalt cement rör stående och ett lock som tillhör ett annat större rör. När jag ser något tufft på nätet, sånt som folk har gjort, brukar jag samla det i en mapp. Hittade en sådan mysig bild på vad någon gjort med sitt cement rör och tänkte att något sådant kan ju jag göra. Vi har ju grundmuren kvar, så ifall man behöver sitta så kan man nu göra det i hörnet.

Det är så pass stort så skall man röja först och sedan plantera, blir det lätt att man ger upp.  Nu fyllde jag upp med gödsel först och sedan jord, flyttade gräs bitarna så det blev gräsmatta runt halva röret och tog lite av växterna som klarat sig efter dräneringen. Nu kändes det äntligen som om det hände något på den stora plätten.

Egentligen var det en kryddspiral jag skulle göra men kände att jag behövde göra hörnet först. Få se om jag inte kan göra spiralen i helgen.

Leave a Reply

Översätt sidan »