1 objekt 365 dagar

Det viktigaste

Har mätt

I dag möttes jag och gubben bara i backen, han skulle till sitt jobb och var lite försenad. Han ropade till mig att Lill-polarn  sitter på el pinnen! Jaha?! Okey? När jag tittade på plätten så hade han och Lill-polarn  hjälp mig att placera ut var kryddspiralen skulle vara.  Lill-polarn höll på att dirigera runt katterna i spiralen.

Jag blev verkligen glad när jag såg att den var utmätt och bara till att sätta igång. De hade verkligen placerat ut den smart och jag gav Lill-polarn massor av beröm. Lill-polarn blev så mallig att han var på väg att ramla av ett par gånger, även Micael som kom hem från jobbet tyckte det skulle bli häftigt och ville hjälpa till.

Lill-polarn ville börja bära och rusade bort till stenhögen och började slita och dra i en sten. Micael som fattade att det inte fanns en chans att Lill-polarn skulle kunna bära något sa till honom att hämta linjalen istället för att vi behövde en superexpert som mäter hela tiden när vi lägger stenen.

Lill-polarn blev så glad när han hörde att han skulle få göra det viktigaste, det som gör hela spiralen! Det skall liksom luta lite inåt. Väldigt svårt och viktigt!

Leave a Reply

Översätt sidan »