1 objekt 365 dagar

Jaa! Jag fick den.

Jaa! Jag fick den.

Snickarna skulle komma idag och gjuta badrumsgolvet i kokhuset. Så jag tyckte det var lika bra att gå upp tidigt. Det är ju en del jobb med kryddspiralen. Det fräcka är att snickarna har lagt stora stenar i en hög, mindre stenar i en och sanden i en annan. Vilket jobb! Himla gulligt av dem. Jag och Tobias tog de stora, Lill-polarn småstenarna.

Jag vet inte hur många lass gjord och gödsel jag körde, att en spiral kan svälja så mycket jord. Efter ett tag så blev Lill-polarn lite rastlös och vi fyllde upp den lilla dammen till honom. Lill-polarn sprang och hämtade ett par änder, håv och en flotte som han hittade i rotkällaren.

Sedan stod han med Edgar och försökte fånga änderna. Jag hade satt på pumpen så att vattnet cirkulerade och änderna flöt runt ganska fort. Det är nog första gången som Lill-polarn har varit tyst en längre stund, han och Edgar stod en på helspänn när änderna kom.

– Jaa! Jag fick den!

Leave a Reply

Översätt sidan »