Trädgården

Skulle nog gjort den mindre!

Usch jag har hållit på med kryddspiralen, trodde aldrig att den skulle vara så jobbig att göra.  Tobias hjälpte till med att hämta stenar och när han frågade om vi kunde göra en sådan i hans trädgård kände jag bara  ( Inte en chans ) fy tusan vilken urusel idé. Får hoppas jag känner mig mer positiv inställd när kryddorna kommer på plats. Visserligen börjar det ta form på plätten och jag kommer på mer grejer man kan göra, men åkgräsklipparen behöver nytt batteri så den la av innan jag hunnit köra färdigt jorden och skottkärran är det punka på.

Blir så trött när jag siktat in mig på något och allt går sönder. I morgon skall vi till Kungälv och kolla växter, såg så söta rosor på  BoGrönt. Söndagar brukar jag ta det lugnt och försöka mysa mesta möjligt. Kommer definitivt inte köra sten till spiralen i alla fall.

Leave a Reply

Översätt sidan »