1 objekt 365 dagar

Till Fredric.

Lill-polarns present till Fredric

Lill-polarn var med oss och handlade, han skulle följa med Micael på kalas hos Fredric och ville köpa en present. Efter att ha avstyrt Lill-polarn från att köpa spritkorvar och ölostar så frågade han om det gick bra att köpa en påskhare. Jag misstänker att Lill-polarn hade slarvat lite med frukosten innan vi gav oss iväg.

Det var definitivt hans mage som försökte styra val av Fredics present. Normalt sett om man är hungrig så brukar man ändå välja mat som man vet är gott, men Lill-polarn valde massvis av konstig mat och tillsist så gav jag honom Mini mix ostar med smak av Ananas och nötter, kryddost, Gräslöks ost och Castello ostar.

Lill-polarn ville vara ute en stund innan de går ner, så vi får väl hoppas att han inte kollar hur bra Fredrics hare kan flyta. Micael ropade ut och frågade Lill-polarn om han fick smaka på ostarna. Jösses! Snacka om att vara inne på två röda. Ananas och nöt osten gjorde verkligen succé

Leave a Reply

Översätt sidan »