1 objekt 365 dagar

Djupdykning!

Lill-polarn åker med för att hämta gödsel.

Lill-polarn ville absolut inte köra åkgräsklipparen med han ville gärna prova att åka med där bak. Jag körde lugnt och fint så att inte Lill-polarn skulle slungas runt i flaket, men Lill-polarn skrattade så mycket att Shakira blev nyfiken och började hoppa runt släpet. Men när vi fyllt upp med gödslet blev Lill-polarn jättesur och tyckte jag hade sabbat hans dag!

Han ville inte åka med mera när det varit skit på flaket och han fattade inte varför jag hämtade en massa sånt äckligt. När jag sa till Lill-polarn att hela kryddspiralen var fylld med gödsel och jord, trodde jag att han skulle svimma. Lill-polarn bleknade betydligt och jag frågade vad han gjort i min kryddspiral!

Lill-polarn hade tyckt att det var sån perfekt lutning i kryddspiralen att han åkt kana på en brädbit mellan mina kryddor. Problemet var bara att han vurpat ett par gånger i kurvorna och landat med ansiktet i jorden. Han tyckte det smakade lite konstigt men trodde att det var för att det var från kryddorna och inte från hästarna.

Leave a Reply

Översätt sidan »