1 objekt 365 dagar

Bara det inte börjar blåsa!

Bara det inte börjar blåsa!

Lill-polarn var så nyfiken när vi skulle göra växthuset, Micael hade berättat om alla grönsaker som vi skulle skörda, det skulle växa så det knakade. Vi har fått gurka, tomater, rädisor och gul squasch av Ingmari som vi tänkte så i drivbänken först. Tar det sig så flyttas det in i växthuset.

Lill-polarn har aldrig sett en squasch och nu hade vi frön på gula. Hans absoluta favorit färg. Lill-polarn klättrade upp och höll ned plasten för oss medan vi tejpade sidorna. Medan vi stod där och jobbade mulnade det och det kom en vindpust som tog tag i plasten som fladdrade till.

Vi hör hur Lill-polarn mumlar ” inte i kryddspiralen, bara inte i kryddspiralen “.  Lill-polarn glider ner och landar som tur var på ett grästuva som jag inte hunnit rensa bort. Han sätter sig upp och utbrister.

– Wow, det var ju rena flygande mattan, det vill jag göra igen!
– Men tänk om du landar i kryddspiralen denna gången då?
– Hmmm, vad synd att ni var färdiga med taket nu. Då får jag göra det en annan gång.

Leave a Reply

Översätt sidan »