Trädgården

Mitt lilla växthus

Vi börjar få riktigt flyt på vår fula plätt. Gubben och Micael hjälpte mig att plasta en ställning som vi haft, så får det fungera som växthus i år. Så byggde de en liten drivbänk som jag skall förgro i. Jag har definitivt inte gröna fingrar utan det mesta brukar vissna. Men jag älskar blommor och de har börjat klara sig bättre och bättre.

Tycker jag det är roligt med ett växthus så köper vi ett nästa år, men jag vill helst ha ett hemmabygge på gamla rutor, men som sagt vi får se. Funkar åkgräsklipparen i morgon skall jag börja köra jord och kanske så något. Nu börjar det kännas att vi har kommit riktigt långt och även båda killarna har börjat intressera sig för vad som händer på tomten.

Så kom Shakiras lille kompis, det syns så väl på henne när han är i an tåga.

Leave a Reply

Översätt sidan »