1 objekt 365 dagar

Blask

Lill-polarn pusslar

I dag var Lill-polarn riktigt trött och ville inte springa runt som han brukar. Jag tyckte också att han såg lite svälld ut och tyckte det var bäst att han var kvar i damernas omklädningsrum tills jag städat klart. Jag hade tagit med olika pussel som han kunde lägga och han valde ett 20 bitars med påskmotiv.

När jag gick där och städade så tänkte jag att jag kunde överraska Lill-polarn med lite varm choklad, det brukar vara lite mysigt att få när man är lite hängig. När jag kom ner i matsalen så stod där fullt med griniga gubbar och gnällde över att kaffeautomaten var tom, det enda som fans kvar var lite te.

Och Kattis som jobbar i matsalen tyckte det var jätte konstigt, hon hade fyllt på i morse, så den borde inte vara tom! Sedan måste det varit en riktig liten gris för maskinen såg bedrövlig ut, ovala och runda konstiga märken överallt.

– Lill-polarn har du varit på kaffeautomaten?
– Jag bara testade den lite. Man kan få ut över 246 muggar innan den lägger av! Det konstiga blasket ville jag inte dricka, det lämnade jag kvar!

Leave a Reply

Översätt sidan »